ALCHEMY

MAANDELIJKS ALCHEMY AANBOD : ROSE MEDICINE – WOMBSISTERS – CEREMONIES

Op geregelde tijdstippen worden Roos-reizen ingepland, om het medicijn van een welbepaalde roos te ontvangen en die dan tijd te geven om te integreren, dit al dan niet gecombineerd met ademhalingswerk en lichaamsbeleving voor het verbinden met het hart en de baarmoeder-energie als Wombsister. 

Wat zijn de Wombsisters ?

Wij vrouwen zijn zoveel wijzer en krachtiger dan we weten of ons kunnen voorstellen, en als we die kracht samenbrengen, kunnen we niet eens meer voorstellen tot wat we in staat zijn. Onze wombspaces communiceren met mekaar. En ook vooruit en achteruit in de tijd. Met de voorouders die we eren en met het nageslacht. Onze wombspaces zijn portalen voor heling, voor creatie, voor bevrijding en zelfvertrouwen.

Samen zijn en samen werken en mediteren zorgt voor meer licht in je cellen en meer heling. Eren wat was en samen stappen voorwaarts zetten.

Onze wombspace is open en wordt geactiveerd door onze eigen pijn en die van het collectief. We werken naar bevrijding toe, eren het vrouw zijn en mekaar.

DE WOMBSISTERS is geen praatbarak, daarvoor zijn andere gelegenheden, we communiceren via vibratie en frequentie. We werken met zachte lichaamsoefeningen, ademhaling en meditatie.

Nodig ? Je gerief om heel comfortabel te liggen op je matje, helemaal in jouw cocon en te ademen. Een open mind en een glimlach.

Zoals het een echte Schorpioen betaamt, breng ik alles samen onder Alchemy en maak er het mijne en misschien wel ook het jouwe van.

Eerstvolgende cirkel 27/11 19u

Ik nodig jullie uit voor een innerlijke activatie van de Queen codes met een blik gericht op 2024 : Wat betekent het om een koningin te zijn, en waarom is ze nu zo nodig, waarom worden zoveel vrouwen nu wakker en ontdekken ze hun koninklijke gave waarmee ze willen meewerken aan impact op de wereld.

We verbinden met de verschillende archetypes, die ons ondersteunen, waar je met de 1 meer dan de andere verbonden voelt, en ook dat kan variëren, ze leven allemaal in ons.

Voor deze cirkel is een specifiek aantal deelnemers nodig, niet meer, niet minder, dus als je de call hoort, schrijf je in en kom af, je bent superwelkom.

Enkel Live – geen ervaring vereist.

Benieuwd ? Mail me !

Nog 3 plekjes vrij.

Misschien heb je praktische vragen ?

Alchemy cirkels zijn zeer zacht voor het lichaam, dus ideaal voor mensen die nog steeds vinden dat Kundalini yoga te zwaar is voor het lichaam.

YOU ARE AN ALCHEMIST,
MAKE GOLD OF THAT 

 

– Williame Shakespeare –