Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

ASTROLOGIE

is je

GIDS

onderweg

 

Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

ASTRONIEUWS

Volle Maan in Schorpioen met eclips op portaaldag 5/5 om 19u33

Wauw, moet ik nog meer zeggen… wat een combinatie ! En ook nog Mercurius en Pluto retrograde.

Maar… we zijn zo gezegend, met eclipsen in ons leven, ze zorgen voor mirakels.

Waar de vorige eclips van 2 weken geleden bij de nieuwe Maan als een nieuwe begin kon aanvoelen, kan deze als een einde aanvoelen. Weer een stap in verandering.

En dat kan zwaar en emotioneel zijn. Maar de grote gave van spiritualiteit is vertrouwen dat er een weg is, een uitgang, altijd opnieuw, en als jij dat realiseert, dan vind je rust vrede in elke omstandigheid. Ook wanneer de grond hevig schud onder onze voeten, wanneer er iets gebeurd dat je leven verandert in alle opzichten, steeds vertrouwen dat je zal thuiskomen.

In momenten van diepe transformatie en grote verandering is controle loslaten, aanvaarden, weerstand laten vallen en overgave heel belangrijk, want anders zien we gewoon… meer af. Het gaat erom de verandering te omarmen. Er nieuwsgiering naar te zijn, naar wat komt, en wie we zullen zijn aan de andere kant. En vooral zacht zijn voor onszelf. 

Er is zoveel te vertellen over deze eclips, maar het is vooral diep diep voelen, zo diep mogelijk, en dan voelen we dat verlangen, naar diepe verbinding, niet zomaar chitchat en holle praatjes, maar oprechte emotionele uitwisselingen. Van hart tot hart.

Relaties die ons niet blij maken mogen wegvallen, we mogen ons daarvan zuiveren, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Maar eindelijk moet je niets ‘doen’, gewoon meegaan met de golf, je wordt zowiezo in de richting gezet. Het is een portaal, dat even terugkijkt naar januari 2020, remember, het begin van het jaar waar zoveel veranderde, en we krijgen deze energie van vandaag niet meer terug tot in 2040. Dus dat is nog wel een tijdje, stel je voor waar we tegen dan zijn.

Eclipsen brengen wijzigingen van richting. Maar als jij zelf werkt met deze energie, cocreatie, dan realiseer je meer wat gebeurt, wie je bent, onder dat alles, en waar je allemaal toe in staat bent. Het is tijd om eerlijk te zijn tegenover ons hart en om los te laten wat beperkt om meer liefde, plezier en waarheid te vinden. Dus laat die koerswijziging maar toe.

Je ziel is je gids. Je mag je passie vinden, en je mag passie toevoegen aan alles wat je doet. En overvloed verwelkomen, materieel, spiritueel, in creativiteit in alles wat is. En geven, bewust zijn van wat jij kan geven, in overvloed.

 

 

 

  

 

 

T

 We Live on an BLUE PLANet THAT CIRCLES AROUND A BALL OF FIRE, NEXT TO A MOON THAT MOVES SEAS

AND YOU DON’t BELIEVE IN MIRACLES ?