Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

ASTROLOGIE

is je

GIDS

onderweg

 

Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

ASTRONIEUWS

 

Ik ben geen astrologe, ik ben een enthousiaste astrologie liefhebber, die graag intunet op de energie van de hemellichamen en me daarmee afstem voor mijn eigen leven, en bij deze deel ik ook de boodschappen.

 

VOLLE MAAN IN TWEELING – 27/11, 10u16

 

Tweeling is lucht, speels en spontaan, en dat is natuurlijk heel welkom na de donkere wateren waarin we zwommen, dus deze maan kan een frisse wind zijn, gecombineerd met de vurige wensen van het Boogschutterseizoen.

Dat is de meest vrolijke optie. Als jouw perfecte uitlijning op dit moment anders is, dan kan deze maan aanvoelen als (een kans voor) een vlucht.

De Tweeling in zijn schaduw projecteert emoties, rent weg wanneer het te intiem wordt,  en verliest geduld wanneer het “lastig” wordt op emotioneel vlak.

Misschien klinkt deze omschrijving jou bekend in de oren, of je bent supervrolijk of je ziet jezelf als een abnormaal ongedurig ongeleid projectiel. Weet dat ook dit weer voorbijgaat, er is plaats voor alle emoties om gevoeld te worden, als jij dat wil, als jij daar de ruimte voor maakt, en de tijd voor neemt.

Voor jezelf weliswaar, gooi het niet naar de ander, we hebben elk ons werk te doen, we kunnen elk onze eigen lucht inademen, er is plaats genoeg.

Ga naar buiten, take a breathe, zing een lied, droom en fantaseer. Deze tips doen wonderen voor je verdraagzaamheid en  onverwachts grootse realisaties, waar Tweelingenergie zoooo goed in is !

Lichamelijk werkt deze maan op ons hartcentrum, dus armen longen schouders …. Kriya in the making !

 

Ik zie je graag, op de mat, 27/11 19u

 

 

 

 We Live on an BLUE PLANet THAT CIRCLES AROUND A BALL OF FIRE, NEXT TO A MOON THAT MOVES SEAS

AND YOU DON’t BELIEVE IN MIRACLES ?