Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

ASTROLOGIE

is je GIDS

onderweg

 

Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

ASTRONIEUWS

 

Ik ben geen astrologe, ik ben een enthousiaste astrologie liefhebber, die graag intunet op de energie van de hemellichamen en me daarmee afstem voor mijn eigen leven, en bij deze deel ik ook de boodschappen.

 

Nieuwe Maan in Vissen 10/3 10u 20°

We hadden het al eerder over de creativiteit van het Vissen teken, met een Nieuwe Maan in Vissen kan die nog een extra boost krijgen.

Wat betekent creativiteit voor jou specifiek ? Creativiteit heb je nodig in alles wat op je pad komt, bij het koken, bij het schoonmaken, bij het ordenen van je kleerkast maar ook bij het ordenen van je gedachten. Wij zijn creatieve wezens, en kunnen daar onszelf verbazen zonder het altijd ongelofelijk ver te zoeken. We hoeven niet allemaal kunstenaars of architect te zijn om creatief bevonden te worden. Kijk eens terug op je leven en alle creatieve oplossingen die jij al gevonden hebt bij alles wat op je pad kwam … Soms denken we van onszelf dat we minder creatief zijn dan een ander, maar we zijn elk creatief op onze eigen unieke manier. En extra creativiteit in fantasie is zeer goed mogelijk bij deze Nieuwe Maan, want naast creatief is de energie van het Vissenteken extra dromerig.

Dus deze Maan is HET moment om te fantaseren over je doelen, hoe ze eruit mogen zien, hoe je ze wil realiseren, eventjes vooruitkijken, naar de komende 6 tot 12 maanden, en wie zegt dat dromen bedrog zijn ? Maar, deze Maan, en deze periode is niet het moment om grote beslissingen te nemen, daarvoor wachten we eventjes tot het eclipsseizoen om is en we die uitdagingen kennen.

Dat nakende seizoen zorgt voor extra nervositeit, ook een Vissenkenmerk, en aangezien er zoveel in de lucht hangt en staat te gebeuren, voelen we dat ook in onszelf. Alles gaat zo snel en reacties (ook die van onszelf) zijn niet altijd van de poes. En dat geeft vuurwerk in relaties en emoties. Vissen-energie kan je (nog) gevoeliger maken dan anders, nog meer invoelen op het moment en op wat rond je hangt, de energie nog beter voelen en lezen. En als je daar nog niet zo vertrouwt mee bent, kan dat je onzeker maken, want wat rond ons hangt, is daarom niet van ons. Het is een oefening om de grenzen te zetten, en te weten, wat is van mij, wat is jouw emotie, en ok ik voel jou en je emotie, maar het is niet omdat een ander triest of boos of euforisch is, dat jij dat ook moet zijn of bent.

Emoties van een ander zijn zéér besmettelijk, en het is heel fijn om blij te zijn omdat een ander superblij is, maar omgekeerd is dat niet zo fijn. Dus daar is het belangrijk om af te bakenen.

Denk er aan om steeds diep te ademen, helende waters op te zoeken en de krokodiloefening toe te passen (IYKYK)

Lichamelijk werkt deze maan op onze voeten en benen en op onze hypofyse, het punt van onze intuïtie en deze maan werkt samen met de planeet Neptunus die ook over Vissen heerst én deze Maan is ideaal voor extra aanmaak van endorfine, extra gelukshormonen. Als dat niet uitnodigt tot een Kundalini kriya dan weet ik het ook niet meer.

Zondag 10/3 om 10u LIVE ZOOM REPLAY – een kriya met extra lange meditatie met visualisatie.

Happy New Moon !

 

 We Live on an BLUE PLANet THAT CIRCLES AROUND A BALL OF FIRE, NEXT TO A MOON THAT MOVES SEAS

AND YOU DON’t BELIEVE IN MIRACLES ?