Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

Lessen

Les Programma
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

 

 

 

 

WAT IS KUNDALINI YOGA ?

Kundalini yoga is een eeuwenoude en zeer eenvoudige technologie die inwerkt op de klieren en het zenuwstelsel. Het heeft je kracht om zelf veranderingen door te voeren in je leven. De 4 pijlers zijn ademhaling, beweging, mediteren en mantra.
Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een betere gezondheid, meer energie, en veel liefde voor jezelf en voor anderen.

Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet nodig, er is geen level, alles is voor allen, dus ook voor beginnende yogi’s Is er een oefening niet voor jou ? Dan doe je die niet. We staan niet op ons hoofd, en doen alles volgens eigen mogelijkheden.

Ik kan heel veel pagina’s volschrijven over Kundalini yoga en er zijn duizenden boeken, maar het is net zoals fietsen, als je alleen maar naar een fiets kijkt, dan ervaar je niet wat het is om te fietsen. Kom eens ervaren !
Tot eind 2022 is een proefles gratis.

MAANDELIJKS: 

Reeks van lessen rond 1 thema met een terugkerende meditatie

 

NOVEMBER : THE ELEMENTS

 

Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte, waar wij allen uit bestaan. In ons lichaam zijn deze 5 verbonden. Yoga zorgt ervoor dat ze in balans blijven.
Dat wij in balans blijven, met de natuur en het universum. Vaak zijn we zo druk bezig, onbewust bezig, met aards bestaan bezig, of zijn we opgeslokt door fantasie en illusies, dat we afgescheiden zijn van de bron, er niet meer bewust van dat ook wij uit deze 5 elementen bestaan, maar ze vormen wel onze persoonlijkheid.

De grondende en vormende kracht van AARDE

De vloeibaarheid en zuiverende kracht van WATER

De passie en warmte van VUUR

De helderheid van LUCHT

De dragende lichtheid van RUIMTE

Sommige combinaties versterken mekaar, andere verzwakken of transformeren mekaar. We zijn allemaal geboren met een bepaalde constitutie, een combinatie van alles.

Wanneer de tattva’s in balans zijn, zijn we gezond, lichamelijk en geestelijk. Als je werkt naar balans toe, ervaar je meer eenheid, en kan je jouw bewustzijn vergroten, en dan ben je ook meer verbonden met je zesde zintuig, je intuitie 

6x op maandag –  steeds om 19u
LIVE/ZOOM/REPLAY

Losse lessen :

Magic Monday  

Als de maand-reeks afgerond is, zijn er losse lessen op maandag, volgens de inspiratie van het moment.

SUN day FUNDAY class

Er is minstens 1 les per maand op zondagvoormiddag. Deze kunnen altijd extra toegevoegd worden. Op zondag gaan we nog net iets creatiever om met onze ademhaling dan op avondlessen : 2023

ASTRO/MAANLESSEN

Bij een volle of nieuwe maan op maandag doen we een speciale les in het teken van de Maan of bij andere speciale astrologische uitlijningen. 

PERSOONLIJKE LESSEN

Wie dieper wil duiken kan een persoonlijke les boeken op maat, om er dan voor te kiezen zelf deze oefeningen een tijd aan te houden. Wie liever niet in groep oefent of meer informatie wil over bepaalde oefeningen of mantras kiest voor een persoonlijke les en krijgt dan alle aandacht en kans om vragen te stellen.
Voor een eerste les is een groepsles aanbevolen.

EXTRA AANBOD

ROOS Alchemy  

 

Om de 6 weken wordt een een Roos-reis ingepland, om het medicijn van een welbepaalde roos te ontvangen en die dan tijd te geven om te integreren : 14/12 19u De oranje roos.

WOMB SISTERS  

Cirkel voor vrouwen met ademhalingswerk en lichaamsbeleving voor het verbinden met het hart en de baarmoeder-energie : 29/11 19u

 

 

 

 

Bijna alle yogalessen worden opgenomen en achteraf beschikbaar gesteld.

 

  

 

  

 

 

 

PRIJS

Wat kost jouw deelname
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

Beurten kaart

5 vastgezette beurten

€70,-

Beurten kaart

10 vastgezette beurten

€120,-

Deelname Losse groepsles

€17,-

Priveles 1 uur – 1 persoon

Aangepast thema naar wens – 11€ per persoon extra

€62,-

Kennismakingsles

Enkel in Oudenburg

DONATIE

Op locatie

Een les bij jou thuis, bedrijf, evenement is maatwerk. Neem contact op.

Maatwerk

….And then I heard a whisper …

You are meant for more than this…