Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

Lessen

Les Programma
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

 

WAT IS KUNDALINI YOGA ?

Kundalini yoga is een eeuwenoude en zeer eenvoudige technologie die inwerkt op de klieren en het zenuwstelsel. Het heeft je kracht om zelf veranderingen door te voeren in je leven. De 4 pijlers zijn ademhaling, beweging, mediteren en mantra.
Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een betere gezondheid, meer energie, en veel liefde voor jezelf en voor anderen.

Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet nodig, er is geen level, alles is voor allen, dus ook voor beginnende yogi’s Is er een oefening niet voor jou ? Dan doe je die niet. We staan niet op ons hoofd, en doen alles volgens eigen mogelijkheden.

Ik kan heel veel pagina’s volschrijven over Kundalini yoga en er zijn duizenden boeken, maar het is net zoals fietsen, als je alleen maar naar een fiets kijkt, dan ervaar je niet wat het is om te fietsen. Kom eens ervaren !

MAANDELIJKS: 

MAGIC MONDAY class  

Elke maandag werken we met de magie van Kundalini yoga, geinspireerd door het moment, de maan, andere planeten, en het maandthema. Er is 1 meditatie die gedurende 1 maand wekelijks terugkeert.

Elke maandag les om 19u, live, zoom replay. 

SUNDAY FUNDAY class

Er is minstens 1 les per maand op zondagvoormiddag. Deze kunnen altijd extra toegevoegd worden. Op zondag gaan we nog net iets creatiever om met onze ademhaling dan op avondlessen.

ASTRO/MAANLESSEN

Bij een volle of nieuwe maan doen we vaak een speciale les in het teken van de Maan of bij andere speciale astrologische uitlijningen. 

PERSOONLIJKE LESSEN

Wie dieper wil duiken kan een persoonlijke les boeken op maat, om er dan voor te kiezen zelf deze oefeningen een tijd aan te houden. Wie liever niet in groep oefent of meer informatie wil over bepaalde oefeningen of mantras kiest voor een persoonlijke les en krijgt dan onmiddellijk antwoord op al je vragen.

Je kiest je eigen moment, en krijgt alle aandacht voor jezelf, groot gelijk. Bij voorkeur op woensdagavond of donderdagavond, of ergens overdag.

Voor een eerste les is een groepsles aanbevolen maar geen must.

 

IK GEEF GEEN MASSAGES noch CAP behandelingen

PRIJS

Wat kost jouw deelname
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

Beurten kaart

5 vastgezette beurten

€70,-

Beurten kaart

10 vastgezette beurten

€120,-

LOVERSTICKET

30 vastgezette beurten

€333,-

Deelname Losse groepsles

€17,-

Priveles 1 uur – 1 persoon

Aangepast thema naar wens – 11€ per persoon extra

€62,-

Op locatie

Een les bij jou thuis, bedrijf, evenement is maatwerk. Neem contact op.

Maatwerk

….And then I heard a whisper …

You are meant for more than this…