Liselotte Dereeper Kundalini Yoga
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

Sat Nam Sundays are back !

Gezellige en leerrijke zondagvoormiddagen in Jabbeke rond de keukentafel, of liggend of zittend in ons yoganest, zoals ook deze keer. 

“M(w)eer Liefde voor je Lijf met Katrien Lyppens op 4/6

In onze vrouwencirkels leren we mekaar steeds beter kennen en gaan we ook op ontdekking in onszelf, de eerstvolgende cirkel is op 5/5, meer info volgt binnenkort.

Maar… in juni gaan we nog een level hoger ! En dat wou ik je niet onthouden.

Ik heb Katrien Lyppens uitgenodigd voor onze eerstvolgende Sat Nam Sunday op 4/6 in Jabbeke.
Katrien verzorgt de workshop “M(w)eer liefde voor je lijf”

Ik geef haar hierbij het woord :

“Ik wil mijn lijf anders! Hoe vaak heb ik dat niet gedacht. Twintig jaar lang ben ik blijven verlangen naar
het liefdevol omarmen van mijn lijf.
En het kan… je weer goed VOELEN in je lijf. 

 In de workshop M(w)eer liefde voor je lijf,
doen we samen ervaringsoefeningen om opnieuw VERBINDING te ervaren met je lijf.
Door te ERVAREN ga je een verschil merken, ga je voelen hoe het kan zijn.
En dat is wat je wil, verandering brengen in de liefde voor je lijf die je nog extra kan gebruiken.
Of misschien is de workshop net een goeie reminder om even te zakken,
tot RUST te komen, een moment voor jezelf te nemen, te verbinden met andere vrouwen.

We kunnen ons geen weg ‘denken’ naar zelfliefde,
je zal er je LIJF bij moeten betrekken.

Ik geef je graag mee wat mij geholpen heeft op mijn pad naar meer ZELFLIEFDE.
Het zijn concrete tools, waar je thuis ook mee aan de slag kan.

Je lijf graag zien en de KRACHT ervan herontdekken is het mooiste cadeau dat je jezelf
en jouw omgeving kan schenken!

Ik wens het je van harte toe, dat je mag THUISKOMEN in je lijf.”

Katrien

 
Ik herinner me nog steeds het vuur in de ogen van Katrien toen ik haar de eerste keer zag, en het is me eindelijk gelukt om haar tot bij ons te krijgen. Steeds met hetzelfde vuur.

Dus ! Jij krijgt deze mail eerst omdat de groep deze keer (ik beloof het aan mezelf)  zeer beperkt zal zijn en ik je graag de kans geef voor een heel speciale zondagvoormiddag.

Meteen de laatste Sat Nam Sunday tot September. Deze wil je jezelf of iemand anders zeker gunnen (Tis binnenkort Moederdag 😊)

Katrien brengt een workshop van 2,5 uur. We vragen je om alles mee te brengen om gemakkelijk te zitten, maar ook, een dekentje, een blinddoek of sjaal, je mooiste schrijfgerief om alles te noteren wat je wil en ook om iets extra moois aan te trekken, waarin je je helemaal goed voelt en waarin je gemakkelijk kan bewegen.

Prijs is 55 euro.

 

Lovende woorden achteraf van vrouwen op eerdere workshops

Na deze workshop voel ik me zeer dankbaar. Positieve energie en warme vrouwelijkheid. Mag over een paar maanden opnieuw doorgaan!

Mezelf ontdekt, tijd voor mezelf in een heel mooi gezelschap van lieftallige dames. Veel warmte gekregen van Katrien. Verrassend, grenzen verlegd. Blij dat ik dit mocht beleven met fantastische dames.

Het was zeer verbindend met vrouwen die ik ervaarde als ‘zussen’. Katrien, dank je voor de mooie kans die ik kreeg om terug in mijzelf te gaan en van mezelf te houden in het lichaam waar mijn ziel zetelt. Je bent een gegronde sterke vrouw die terug de zin geeft en het vuur laat aanwakkeren bij mezelf en anderen. Petje af voor jouw intentie, voor het voorbeeld en het leiden van jouw ‘zussen’ in de wereld. 

Het was terug een stapje verder voor mij in mijn zoektocht naar harmonie en verbondenheid. De energie die ik vanavond voelde neem ik met me mee als steun en roep ik op bij momenten waar het moeilijk is.

Wat een heerlijk gevoel er niet alleen voor te staan! Verbondenheid, heerlijk!
Een eerste stap naar zelfliefde, zoveel zin om het te omarmen, maar is zo onwennig! Dankbaarheid om bij deze groep, deze avond en in deze energie te mogen horen.

 

Voel je al meteen een JA ?

Je bent heel welkom op 4/6 vanaf 9u15 in Jabbeke, we starten om 9u30 stipt en ronden af op de middag, dan is er nog voldoende tijd om even na te praten. Onder de optimistische energie van een Volle maan in Boogschutter.

 

Heb je twijfels of vragen ? Mail me. 

 THE DARKNESS WANTED TO DANCE WITH ME,

SO WE DANCED
unknown