Liselotte Dereeper Kundalini Yoga
Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

Sat Nam Sundays are back !

Gezellige en leerrijke zondagvoormiddagen in Jabbeke rond de keukentafel. 

“Hoe je innerlijke kind je emoties beinvloedt” met Delphine Veys op 19/2

Ik ben altijd zeer open in het doorgeven van informatie, wat mij heelt, wat mijn groei trajecten zijn en wie mij inspireert. Maar meestal is dat online and in English en ook dat is niet voor iedereen OK. En veel van mijn ondersteuning dateert van vóór ik Kundalini yoga ontdekte.

Ondertussen ben ik heel blij dat ik jullie kan doorverwijzen, naar mensen die mij geholpen hebben, of waarin ik heel veel vertrouwen heb, omdat het klikt, of waarvan ik hele positieve resultaten gezien heb.

En die mensen nodig ik uit, zodat jullie kunnen kennismaken. Voelen, groeien, en de rest geef ik aan het universum, dan doe jij ermee wat jij zelf wilt.

De kracht van de verbindende stroom toelaten. 

Heel trots nodig ik jullie uit voor de volgende Sat Nam Sunday, met Delphine Veys op 19/2 in Jabbeke.

Een winterse zondagvoormiddag om bij te leren en jezelf te ontdekken op verschillende manieren, voor en door Powervrouwen, die hard vanuit het hart aan het werk zijn om te helpen, te begeleiden, die een tijdje naast je kunnen lopen zodat jij de weg vindt, kan helen, je leiderschap (weer) kan opnemen.

Geen enkele weg is altijd rechtdoor, en soms botsen we eens op het voetpad, en dat is ok, soms vertelt onze innerlijke gps dat het tijd is voor iets anders of iets extra.

Delphine brengt een uitgebreide workshop waar ze jou in verbinding brengt met je innerlijke kind, want dat kleine meisje of jongetje houdt nog zoveel vast, vandaaruit komen veel van jouw reacties, emoties, en … beperkende gedachtes.

En ik weet nu al, dat velen onder jullie, echt heel veel positieve energie zullen voelen bij het werken met Delphine.

Inschrijven kan vanaf NU!  Plaatsjes beperkt om de wisselwerking on point te houden.

First come, first serve, maar wie er was op de eerste Sat Nam Sunday van 30/1 heeft een stapje voor.

Niet twijfelen, doen & thank me later !

 

19/2 9u30 ontvangst met thee en fruit, 9u45 start.

 

 

 THE DARKNESS WANTED TO DANCE WITH ME,

SO WE DANCED
unknown