THE SOFT SIDE TRINITY

voorzien begin 2024

 

 

Van kiemen, naar groeien
Van groeien, naar bloeien
Van bloeien, tot vormen van zaden en vruchten
Van een idee, tot tastbaarheid, nog klein, nog gevoelig, nog zwakjes, maar fijn
En met een beetje kans, bij weinig storm en tegenwind
sterk genoeg, te blijven staan
Zaden uitstrooien, om straks, als het opnieuw zomer wordt
niet alleen in bloei, maar tevens in volle groep te staan
die sterk genoeg is om aan een storm te weerstaan.

Het is je diepe zelf vinden, groeien en tenslotte bloeien.

  

 

40 dagen traject voor vrouwen

AFGELOPEN TRAJECT 2022 

 

In de Kundalini yoga – theorie wordt ons leven opgedeeld in verschillende cirkels van 7, 11 en 18 jaar. Iedere 18 jaar wijzigt de staat van onze energie. Om de 11 jaar wenden we een ander level van intelligentie aan, en benaderen we uitdagingen op een andere manier. De 7 jaar cirkel is fundamenteel voor ons bewustzijn en onze identiteit.

In THE SOFT SIDE – next level, focussen we op de 7 jaar cirkel, en gaan we terug naar de eerste 7 jaar van ons leven. Daar werd je identiteit gevormd, vanuit die eerste cirkel bekijk je het verdere leven.

In een zeer beperkte groep werken we 40 dagen lang aan het helen van jeugdtrauma’s. We komen samen in 5 cirkels om de 10 dagen.

Programma 

LES 1 :  Activatie via Rebirthing onder de volle maan

LES 2 :  Theeceremonie met de Roos en meditatie-cirkel

LES 3 :  De reis terug naar jezelf

LES 4 :  Lente-bloem ceremonie, het hoogtepunt in deze reeks waar we samen naartoe werken, yonisteam onder de volle maan in Weegschaal

LES 5 :  Integratie sessie, de stap zetten om de vrouw te zijn die de wereld nodig heeft

 

VOLZET

 

Vorige cirkels en woorden achteraf…. 

“Het konvooi van de 8 hielp mij mezelf meer open te durven stellen en mijn talenten te onderzoeken. Gesteund en geïnspireerd door de groep kon ik mijn (zelf)vertrouwen vergroten en mijn aandacht beter richten op de dingen waarmee ik graag bezig ben. Een wondermooie en onvergetelijke vlucht!

“De Soft Side opende mijn hart wat meer zodat ik me gemakkelijker met mezelf én anderen kan verbinden. Dit traject liet me zien hoe evident het is om zachtheid naar de buitenwereld te brengen en hoe moeilijk het is om zacht te zijn voor mezelf. De inspiratie en motivatie van de groepsleden geeft me de kracht om hieraan te werken. Een schitterende en memorabele kring!”

“Ik word steeds opnieuw aangemoedigd om ook lief en zacht te zijn voor mezelf. Ik weet nu dat ik ook mezelf mag omarmen net zoals we tijdens de ceremonie deden. Het is moeilijk om in woorden uit de drukken hoeveel liefde ik al heb mogen ontvangen.”

“Wat deze voor mij betekende? Dat gaat voorbij woorden, en dat wil wat zeggen omdat ik meestal niet om woorden verlegen zit.”

“Pas nu weet ik hoe het voelt VRIJ te zijn.”

“Het is je diepe zelf vinden, groeien en tenslotte bloeien…”

“Yoga verhoogt niet alleen je bewustzijn maar ook scherpt ook je intuïtie aan; iets wat mij persoonlijk nauw aan het hart ligt want het is de bevestiging van onze innerlijke stem en die is zo wijs.  Met opgroeien werd die stem in de verdomhoek geduwd maar dankzij Kundalini yoga heb ik hem weer helemaal terug. En wauw! Wat een inzichten heb ik intussen verworven; precies of ik letterlijk een derde oog heb, zo helder zie ik en zo goed voel ik mensen aan.  Een waar geschenk want ik begrijp anderen en mezelf beter en kan zo meer liefde voelen.”

Als je vragen hebt, als je wil inschrijven, als je twijfelt, als … mail me.

 
Wat is een traject?

Een traject is samen werken rond 1 thema, door samen te mediteren, ervaringen te delen in cirkels en samen kleine opdrachten uit te voeren. Alles mag en niets moet, ook als je eerder individualistisch ingesteld bent, kan luisteren en verbinden, helend en motiverend werken.
We doen Kundalini yoga, maar ook enkele andere technieken die helen en werken naar een hoger bewustzijn.

 

Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

THE PEARL IS THE QUEEN OF GEMS AND

THE GEM OF QUEENS

– GRACE KELLY –