Free class 29/6 19u

Sinds 1 juni zitten we samen 7 jaar op de mat. 7 jaar samen onderweg.

7 jaar in een jaar 7, je aura zou van minder groeien en je booglijn kan niet anders dan gaan stralen.

Als ik eventjes terugkijk mocht ik al meer dan 500 mensen verwelkomen en op zoveel verschillende locaties.
En dat altijd met dezelfde intentie, de kracht van Kundalini yoga en meditatie verspreiden.

Sommigen van jullie zijn er nog steeds bij van in het begin, toen een flyer in de bus viel, en de verbinding ontstond, anderen vliegen nu en dan eens voorbij en met verschillende mensen is een mooie vriendschapsband ontstaan.

En daarvoor kan ik alleen maar dankbaar zijn, want samen op de mat is nog steeds zoveel krachtiger. Supermerci dat jullie steeds opnieuw de weg vinden.
En ik ben ook dankbaar voor wie eventjes kwam piepen maar de lessen losliet, want als het niet klikt, dan klikt het niet, en het is nooit de bedoeling om iets te doen wat je niet graag doet als je kiest voor spiritualiteit. De vis stinkt niet aan de staart maar aan de kop.

Als je spirituele practise je niet blij maakt, waarom zou je het dan doen ?

Als het je niet meer “tot leven brengt,” waarom zou je het dan doen ?

Misschien probeer je steeds de meest spirituele yogi te zijn, alle oefeningen en meditaties te perfectioneren, maar je voelt er niets bij. Je voelt geen groei, en je doet het omdat het “in” is en omdat je rust zoekt, maar brengt het je rust, of enkel nog meer verplichting tegenover jezelf ?


Ik kreeg onlangs deze vragen om over na te denken ‘CONTEMPLARE’ zoals ze in de Gene Keys zo mooi beschrijven. En dat deed ik dan ook.

Voor mij is het antwoord positief.

Als ik in de ochtend mijn oefeningen kan doen, ben ik helemaal wakker, gemotiveerd en klaar voor zoveel meer.

Als ik ze om welke reden dan ook niet kan doen, ben ik tegen 16u niet meer te pruimen. Je wil me niet tegenkomen…

Ik hou ervan om de stilte te ervaren, waarin zoveel antwoorden liggen.

En ik hou van de magie van Kundalini yoga, om te manifesteren, overvloed te creëren op allerlei vlakken, en om “gewoon” meer schoonheid en liefde te ontdekken in het Universum. Om mantras te chanten en te ontdekken die het licht doen dansen.


Maar dat kan ook op andere manieren, door te verbinden met de natuur, door samen te komen met gelijkgestemden, door te schilderen of te breien of weet ik veel wat, of een combinatie van alle.
Maar voor mij blijft Kundalini yoga MIJN tool, en daarom blijf ik het ook delen met al wie het wil ervaren.

Daarom nodig ik jullie uit voor een free meditatie-class, voor een kriya met extra lange meditaties, met de mantra’s HAR en ANG SANG WAHE GURU om naar het punt van Shunnya te komen.

Shunnya is het punt 0, het punt van neutraliteit, het punt in het midden. De staat waar je ego zero is, maar je intuitie helder, je liefde onvoorwaardelijk en je bewust bent van alles wat stroomt. Je gedachten en emoties zitten even op de achterbank en je bent. Je bent wie je bent, I am, I am.
Gewoon zijn.
Gewoon zijn, daar waar alles mogelijk is en de kansen eindeloos.

Iedereen is welkom op 29/6 om 19u , nieuwe mensen, long time no seen yogis, mannen, vrouwen, ervaren of minder ervaren yogi’s, we sluiten af met thee en cookies om te delen.

Deze les gaat niet van je beurtenkaart maar is een cadeautje voor jezelf of voor het goede doel.

Ter info, de nieuwelingenbeurtenkaart van 3 lessen voor 31 euro is nog steeds beschikbaar. Want in de komende weken zullen opnieuw veel flyers gebust worden, wil je meedoen, vraag er gerust, ook daarvoor ben ik je dankbaar.
Slapende kaarten van voor december 2022 worden verwijderd, alle andere worden verlengd tot 8/8 !

Als ik nog verder terugkijk dan nodigde ik vroeger vriendinnetjes uit om samen op een wit laken te liggen in mijn speelkamer, met de ogen dicht, en te doen alsof we konden opstijgen en vliegen. Wishes do come true 😉

Tot op de mat, voor het komende jaar !