Liselotte Dereeper Kundalini Yoga

DE WOMB

is
een web

 

Liselotte Dereeper Kundalini Yoga Logo

Hello Wombsister !

DE WOMB is een WEB, in jezelf, voor jezelf, maar ook een web waar we samen deel van uitmaken, dat we samen vormen. 

Vanuit de Soft Side next level 2022 kwam naar voor dat de nood aan verbinding hoog is. In een 40 dagen traject groei je naar mekaar toe, en dan groeit het vertrouwen om samen te delen en samen rituelen uit te voeren.

Veel van die rituelen kunnen ook iedereen voeden, want uiteindelijk zijn we allen verbonden, ook buiten de trajecten.

Een traject is maar af en toe, het is nooit de bedoeling om traject na traject te doen, na afloop is er tijd nodig voor integratie, en ook om afscheid te nemen van de persoon die je voordien was, de nieuwe persoon te verwelkomen en de stappen te zetten waarvoor je uitgenodigd bent, om te doen wat duidelijk werd.

Dat wil niet zeggen dat we geen Soft Side traject meer zullen doen, maar niet onmiddellijk, ten vroegste na de zomer of volgend jaar.

Wat we wel zullen doen is maandelijks een sistercirkel, open for all. Dus al wie de roep voelt om deel te nemen kan deelnemen (voorlopig enkel vrouwen), waar we zullen ademhalingswerk doen, andere practices, meditatie en rituelen, minder Kundalini yoga.

Want uiteindelijk is iedereen ook steeds bezig met een persoonlijk traject, waar ondersteuning, verbinding en delen zeer helend werkt.

 

DE WOMBSISTERS is geen praatbarak, daarvoor zijn andere gelegenheden, we communiceren via vibratie en frequentie.

Ik ben er klaar voor, jij ook ?

De eerste cirkel is op 10/6 om 18u30 (of aan te passen naar 19u)

Thema : Kennismaking en verlangen, verbinden met de energie van de baarmoeder en de stem van het hart.

Nodig ? Je gerief om heel comfortabel te liggen op je matje, helemaal in jouw cocon en te ademen. Een open mind en een glimlach.

Duur ? 90 minuten

 

 

Ter info, deze cirkel kan ook ingevuld worden door sisters die ervoor klaar zijn om iets zelf iets te brengen, dus als je de vonk voelt, en het is tijd om die te delen, contacteer me. Remember, open for all ! Ik nodig hierbij al jullie talenten uit.

 

 

 the IF I could write the beginning, it wouldn’t be in the light,it would be in the dark, in a cave, in an egg
Meggan Watterson